CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dijous, 18 de juliol del 2024

AHORA O NUNCA

 Una pel·lícula de ROB REIENER

"THE BUCKET LIST" (2007)


Una pel·lícula on Jack Nicholson i Morgan Freeman interpreten magistralment el paper de Edward Cole i Carter Chambers, dos homes que es coneixen en una sala d'hospital mentre lluiten contra malalties terminals. A mesura que s'enfronten a aquesta realitat, decideixen embarcar-se en una aventura pel món per completar una llista de desitjos coneguda com "The bucket list", el nom original de la pel·lícula.

Aquesta llista, que té l'objectiu inicial de viure la vida al màxim, acaba sent un missatge de reflexió sobre com, en un món ple de distraccions i obligacions, sovint perdem de vista el que realment importa. Ens deixem portar per la rutina i oblidem aprofitar el màxim cada moment que se'ns ofereix. 

En aquest viatge, els protagonistes descobreixen la veritable riquesa que resideix en les experiències compartides i els moments de connexió humana, que la vida no es mesura per la quantitat de possessions materials acumulades, sinó per la profunditat de les relacions que cultivades i els records creats. Aprenen que la veritable plenitud es troba en l'amor, l'amistat i l'afecteper les petites alegries de la vida, que encara  són a temps de reconciliar-se amb el passat, renovar les relacions i trobar la pau interior. 

Una pel·lícula que ens recorda que, en última instància, el més important no és quant de temps tenim, sinó com triem viure'l. Ens impulsa a abraçar cada dia com si fos el nostre últim, i a viure amb un sentit renovat de gratitud i propòsit. Ens desafia a viure intensament, a estimar profundament i mai deixar de perseguir els nostres somnis, perquè el moment de viure és "ARA O MAI".


.