CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dimarts, 24 de setembre del 2019

EL CAMÍ DELS MOLINS


El passat 30 d'agost  vaig anar a  la  presentació del llibre i inauguració de l'exposició "El camí dels molins" de la Camil·la Pérez i la Roser Guasch. La sala estava plena i la presentació va ser molt original.
 
Vaig passejar  per l'exposició tot mirant els dibuixos colorits imaginant que era  al mig del bosc sentint l'olor d'una flor, la fressa de les fulles d'un arbre o admirant el color viu d'un fruit. Les aquarel·les, delicades, que com explicava la Camil·la no busquen fer una funció botànica sinó captar l'essència, el moviment, la llum i l'ombra de les plantes, omplen de color les parets de la sala del Portal del Pardo del Vendrell.

Resultat d'imatges de el camí dels molinsEl llibre és una obra especial perquè ha estat creada a quatre mans però també perquè quan l'obres, i vas  passant les pàgines, vas despertant els 5 sentits.  A través de pensaments i il·lustracions, la Roser Guasch i la Camil·la Pérez han descrit d'una manera poètica les flors del camí dels molins, una ruta que connecta 3 antics molins fariners. La Camil·la en feia els dibuixos a aquarel·les i la Roser hi dedicava unes boniques paraules.  
Un viatge a la natura a través de les parets del Portal del Pardo i de les  pàgines de paper.

Una exposició i un llibre totalment recomanable, amb paraules i aquarel·les plenes de passió i sentiments que s'encomanen,
L'exposició estarà al portal del pardo, fins al dia 28 de setembre.

Felicitats per aquest projecte meravellós!




Us adjuntem el vídeo de presentació, fet per en Ton Barnadas.



2 comentaris:

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!