CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dilluns, 2 de desembre del 2019

EL TEMPS QUE ENS UNEIX

el temps que ens uneix-alejandro palomas-9788466424653

 

El llibre de l'Alejandro Palomas que ens va recomanar la nostra amiga Montse, és una història bonica i  commovedora de vincles familiars entre dones de diferents generacions. La Mencia, l'àvia és un personatge molt especial i entranyable.

Aquest cop en comptes de fer-vos una sinopsi, us explicarem coses que ens han semblat interessants i  que hem anat descobrint entre les seves pàgines:


JOAN BAEZ


Joan Baez  (Nova York 1941) és una cantant de música folk, coneguda com "la reina de la protesta". Ha estat la máxima figura de la "cançó protesta" sorgida als anys 60, junt amb Bob Dylan van lluitar en contra la Guerra del Vietnam i  a favor dels drets civils. Ha creat una organització internacional pro Drets humans i ha fundat a Pao Alto un institut d'estudis sobre la no-violència. Si teniu l'oportunitat, escolteu algun dels discs que va gravar. A nosaltres ens ha agradat molt.





SARGANTANA NEGRA



Resultado de imagen de salamandra dibujo" La Sargantana negra és una sargantana que només es troba a l'Illa de l'Aire, la illa de la Mencia. És un petit illot que es va separar de Mallorca fa uns 9.000 anys, i aquest fet ha permès aïllar el seu territori dels depredadors introduïts per l'home en èpoques posteriors.

 "Náufragos de la evolución" del menorquí Toni Escandell,  és un documental sobre la relació existent entre la sargantana negra endèmica de l'Illa de l'aire i la planta rapa mosquera, un fenòmen natural únic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!