Avui volem compartir aquesta recepta que fa dies ens vàreu demanar i vam trobar a Crijoarmael. La vam preparar per a un aniversari on hi havia algunes persones amb intolerància a la lactosa i va agradar tant que l'hem fet moltes vegades des de llavors. Us demanem disculpes per la demora en publicar-la, però tal com diu el refrany, "val més tard que mai". Esperem que la prepareu ben aviat i la gaudiu tant com nosaltres.
Ingredients (aprox. 6-8 racions):
- 2
plàtans, si són madurs millor
- 2
gots de farina
- 1
got de beguda vegetal (soja/civada...)
- 1
got de cacau en pols
- 1
got de sucre
- 1/2
got d'oli d'oliva
- mitja
cullerada de cafè de canyella
- un
polsim de sal
- 1 sobre de llevat
Aquesta foto és d'un dia que vam decidir fer magdalenes per celebrar una ocasió especial, tot i que gairebé sempre fem pastís. Com que les magdalenes són més petites, el temps de cocció és inferior, en uns 15 minuts solen estar llestes.
Preparació:
- Barrejar el plàtan tallat a trossos amb el sucre fins que quedi una pasta homogènia.
- Afegir-hi
l'oli, la beguda vegetal, el cacau i la canyella, triturar amb la batedora.
- En
un bol posar la farina tamisada, el llevat i la sal. Remenar bé i tot
seguit abocar-hi la barreja anterior. Remenar bé amb una espàtula, us
quedarà una massa molt espessa.
- Untar
un motlle amb oli i abocar-hi la
massa.
- Coure al forn, preescalfat a 180º uns 30-40 minuts. Abans de treure del forn comprovar amb un escuradents que estigui cuit.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!