CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dissabte, 18 de maig del 2024

APRENDRE A PARLAR AMB LES PLANTES

 De MARTA ORRIOLS



Quan obres aquest llibre entres en un món on el dol i la traïció es barregen en una trama envoltada de sensibilitat. La Paula es troba davant d'una doble pèrdua: la mort inesperada de la seva parella, el Mauro, qui li anuncia l'acabament de la seva relació just abans del fatídic accident  L'autora ens guia a través del laberint de pensaments de la protagonista, oferint-nos una visió crua i sincera del seu dolor i ràbia, i alhora de la seva determinació per superar-los. 

Aquesta obra captura l'essència de la vida quotidiana i la converteix en una narrativa extraordinària. La Paula, amb tota la seva complexitat, ens permet endinsar-nos en el seu món interior, on el dolor i la traïció s'entrellacen amb la necessitat de redempció i el desig de continuar endavant. 

Marta Orriols ens ofereix una obra profunda i esperançadora, plena d'emocions i narrada amb una sensibilitat que captiva des de la primera pàgina fins a l'última.

Curiositats:

Resulta que, justament abans de llegir aquest llibre ens havíem submergit en la lectura de  Nosaltres en la nit de Kent Haruf, i quina ha estat la nostra sorpresa quan a la pàgina 105 d'aquest llibre trobem aquest text "entro al llit sense son i reprenc la lectura d'una novel·la en què una dona gran i vídua proposa a un veí del mateix perfil dormir junts i fer-se companyia a les nits. Tenir-se l'un a l'altre per parlar una estona abans d'anar a dormir, sentir el caliu humà sota els llençols, res més" la  Protagonista d'Aprendre a parlar amb les plantes està llegint Nosaltres en la Nit.
És sorprenent com les històries es conn
ecten de manera inesperada, reforçant la riquesa de les experiències humanes i la seva representació en la literatura.
 
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!