CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dimecres, 8 de maig del 2019

GUARDIANS DE LA CIUTADELLA (La Toscana)

A casa ens agrada molt viatjar, i sovint aprofito els llargs recorreguts per llegir.  Aquest és un dels motius pel que l'enllaç sigui viatgemllegint.
 
Avui començarem un viatge per Itàlia, que de ben segur tindrà més d'una entrada. Un recorregut  que ens portarà a descobrir els motius que ens han portat a la Toscana, el nostre pas per França, els llibres que m'he llegit pel camí, anècdotes i llocs magnífics per conèixer.
 
Vam sortir un divendres a les 3 de la tarda, direcció a la Toscana amb la intenció de parar-nos a dormir a França. Vam aturar-nos a Salon-de-Provence, un lloc molt agradable amb un nucli històric petit però molt bonic. Hi va viure  i morir Nostradamus i la seva casa ara és un museu. Vam poder veure el Castell de l'Emperi i la torre del rellotge. A mi em va agradar molt la Font  "Moussue" que vol dir molsa, vaig tenir la sensació que era la Font dels follets.

 


Aquest viatge, m'he llegit la nova triologia de la Laura Gallego, "Guardians de la Ciutadella"

M'ha agradat moltíssim, és un llibre mot interessant, a cada pàgina hi ha contingut nou, que fa que t'hi enganxis i que vagis descobrint per tu mateix coses, que potser després t'explicarà o no. Quan te'l llegeixes et ve molt de gust compartir els teus descobriments, ja que et sents com un detectiu . Et va reservant sorpreses que no esperes.

Els personatges, excepte els protagonistes són bastant efímers, ja que habiten en un món poblat de monstres. Així, que al principi, quan no t'ho esperes, i li agafes afecte a algún personatge  i de sobte mor, és bastant impactant. Si us agraden els monstres, aquí en teniu uns quants i ja que la descripció física que fa l'escriptora és poc definida, els podreu crear a la vostra imaginació.

SINOPSIS




El bestiari de l'Axlin

L'Axlin viu en un poble de l'oest on és l'única que sap escriure i llegir, marcada per un terrible succés a la infància, decideix marxar per buscar informació sobre els monstres, com detectar-los i com protegir-se. En aquest viatge, amb dos venedors ambulants molt divertits descobrirà que hi ha una vida millor més enllà de la dels pobles d'on ve.

Resultado de imagen de el bestiario de axlin


El secret de Xein

Durant el seu viatge coneixerà molta gent, en especial un noi anomenat Xein, que l'embarcarà en una aventura, de la que no s'oblidarà i per la que lluitarà silenciosament. A la seva nova feina, coneixerà a Dex i es faran molt amics...



La missió de Rox

Finalment, descobriran en el més intern de la ciutat "perfecta" 


un secret que ningú sap, que tothom està en mans de una persona que mou tots els fils, aquesta persona té contactes, i molts. 
Aquesta persona és... 




2 comentaris:

  1. Agradar-te a tu els llibres de Laura Gallego? Nah, que va. Per cert, molt bon post👏👏i moltes gràcies per recomanar tots aquests llibres!! Love you♥️♥️

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, crec que és la meva escriptora preferida ;) Moltíssimes gràcies a tu per comentar!! I Love You Too <3

      Elimina

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!