CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dimecres, 15 d’abril del 2020

REPTES

Ja fa un mes que ens vam llevar amb una situació ben diferent al nostre dia a dia. Qui ens havia de dir quan en pàrlavem  amb els amics que aquest virus ens deixaria confinats a casa... Primer, tot s'ha de dir, ens en vam alegrar, home! dues setmanes de vacances sempre són ben rebudes, però ja vam veure que serien ben diferents, (i ben avorrides per alguns)... No podíem sortir de casa i  evidentment tampoc podríem veure els nostres amics i familiars... Podria haver estat un grandíssim desgavell, però a mesura que passaven els dies anàvem inventant noves maneres de no avorrinr-nos i de no enyorar tant a qui ja no podíem veure... 

Un dia els nostres cosins ens van proposar un repte, es van grabar en video explicant-lo i fent-lo i nosaltres igual i així fins avui! Seguim inventant nous reptes i seguim rient molt amb ells tot i que no els puguem veure... 

Aquí us deixo la llista dels reptes i a mesura que en fem de nous els aniré publicant!
Són reptes molt senzills i que necessiten ben poc material i espero que us facin pasar una bona estona com a nosaltres en aquests dies! 


REPTES


1. MAGDALENA!

Has d'agafar una mandarina (o bé qualsevol altra fruita que et càpiga a la boca) i has de dir "magdalena".


2. LA CULLERA  I  L'OU

Aquest requereix una mica més de concentració, però no gaire!!
Has d'agafar un ou bullit (nosaltres ho vam fer amb una mandarina per evitar el perill de que es trenqués si queia a terra) i l'has de posar en una cullera que has d'agafar amb la boca. Nosaltres vam fer:  un petit recorregut, després passar la mandarina (o l'ou) a la cullera del company sense utilizar les mans, un cop li hagis pasat  ha de fer el recorregut fins al punt inicial.


3. PAMPLONA!

Similar al de magdalena. Canvia el que t'has de posar a la boca (una cullerada de Cola-cao o Nesquik) i la paraula que s'ha de dir (Pamplona).


4. UNES ALTRES MANS

Amb aquest repte vam riure molt!! Un s'ha de posar les mans per dins de la samarreta i l'altre des de darrere treure les seves pels forats de les mànigues .

L'objectiu és que el de davant es mengi un iogurt, però li ha de donar el de darrere sense veure res!!


5. BANANA

Aquest repte també l'he fet a alguna festa d'aniversari, per riure una mica del que fa anys!!

Et lligues amb un cordill a la cintura un plàtan que pengi, però sense que arribi a tocar el terra. Llavors balancejant el plàtan endavant i endarrere has de empènyer una mandarina fins a la línea de meta o bé seguint un recòrregut!



LES TRES COTXES US DESITGEM UNA BONA PASQUA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!