CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dijous, 23 d’abril del 2020

SANT JORDI 2020


Com ja vam fer l'any passat, avui 23 d'abril us oferim una lista de llibres per llegir!       


Aquest any són tots juvenils. Espero que usagradin i potser, algun el teniu per casa.

Gaudiu sempre de la lectura!!

Vaig fer la maleta un dia de juny  (Cinta Arasa).
És un llibre que tracta sobre una noia que descobreix les maldats i els abusos que pateixen els treballadors de les colònies.

Invisible (Eloy Moreno Olaya)
Aquest ens explica la història d'un nen que desperta en un hospital amb una mà que l'agafa per a que no es torni a fer invisible, perque té poders. Però a vegades no tot és el que sembla. En vaig fer una resenya fa poc, aquí us deixo l'enllaç: https://viatgemllegint.blogspot.com/2020/03/invisible.html

Els jocs de la fam (Suzanne Collins)
És una triologia molt bona, que succeeix al futur, un món que està dividit en 12 districtes, el 1 és el més evolucionat tecnològica i econòmicament i el 12 el que menys. Els del districte 1 han inventat uns jocs molt cruels perquè, mai, cap districte es reveli com va fer el 13, els Jocs de la Fam. També hi ha la versió filmatogràfica.

Kafka i la nina que se'n va anar de viatge (Jordi Sierra i Fabra)
Aquest llibre m'ha arribat d'una forma ben curiosa, en un paquet, sense el nom del remitent i amb una nota molt maca! És un llibre preciós, basat en fets reals i que també té la versió en audiollibre. A qui me l'hagi fet arribar, moltes gràcies!

La chica invisible, El puzle de cristal i La promesa de Julia (Blue Jeans)
És una triologia thriller que t'enganxa des del començament,  tota l'estona et fa pensar coses que no són. Fa que et sentis com una detectiu i després t'ensorra les teories. Està molt ben escrit! La tercera part va sortir fa poc i jo encara no me'l he poguda llegir, però en tinc moltíssimes ganes!

El cor de la Hannah (Rocío Carmona) 
Aquest llibre és molt bonic, parla de la història d'amor impossible entre la Hannah, una noia Amish i el Daniel, un noi de Seattle. Però si el poble ho descobreix, què triara la Hannah, l'amor o la cultura?

Donetes (Louisa May Alcott) 
És bastant típic, perquè és de l'any 1868. Són 4 germanes que viuen amb la seva mare i la seva criada. Explica la seva vida durant quatre anys i com es converteixen en donetes. És bastant llarg, però hi ha una adaptació molt més lleugera de Gerónimo Stilton.

Wonder (Raquel Palacio)
Aquest llibre segurament el coneixeu, parla de la vida d'un nen que té una deformació a la cara i que s'ha d'enfrontar amb tota una escola. Fa poc se'n va fer una pel·lícula que està super bé!!






LES TRES COTXES US DESITGEM UNA BONA DIADA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!