CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

diumenge, 5 de setembre del 2021

CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA

(IRENE SOLÀ) 

"La poesia té la bellesa, té la puresa, té la música, té les imatges, té la paraula dita, té la llibertat i té la capacitat de commoure, i de deixar-te entreveure l'infinit"

Una novel·la en què prenen la paraula dones, homes, fantasmes i dones d'aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Un llibre peculiar, captivador  i colpidor on cada un dels capítols està narrat per un personatge diferent i tot i  que cada punt de vista sembla explicar una història diferent, tots mencionen alguns dels habitants del poble.   Aquests personatges  estaran connectats d'alguna manera amb el que hem llegit i ens faran conèixer el seu passat, sobretot el de la masia dels Matavaques. 


"No m'estranya que sigui més bona, la gent aquí dalt, més autèntica, més humana, si respiren cada dia aquest aire. I beuen aigua d'aquest riu. I contemplen cada dia la bellesa que fa mal a l'ànima d'aquestes muntanyes mitològiques." 


IRENE SOLÀ

És una escriptora i poeta catalana (Malla, 17 d'agost de 1990) que ha guanyat diversos premis per les seves tres obres publicades:


- Bèstia
 (2012)
- Els dics (2018)
- Canto jo i la muntanya balla (2019) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!