CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dilluns, 11 de març del 2019

"TIMELINE"


Fa un parell d'anys els nostres cosins ens van regalar aquest joc de taula. Ens agrada molt perquè és entretingut, fa pensar, aprens, és fàcil de montar, les regles són senzilles, el pots portar de viatge, practiques la memòria i si ets curiós descobriràs moltes coses.




El Timeline  consisteix en ordenar cronològicament les cartes dels diferents  temes que hi ha, que són: 

Ciència i descobriments
Multi temàtica
Star Wars
Events 
Invents
Música i Cinema
(cada una de les temàtiques és un joc diferent, però es poden barrejar les cartes si en tens varies)




Nosaltres tenim el de multi temàtica on hi apareixen diversos fets, des de "el 1er vol en transbordador espacial" fins a "l'aparició del vi". 


JUGADORS: de 2 a 8 (es pot jugar en parelles)
EDAT MÍNIMA: 8 anys 
TEMPS DE DURADA: 15 min aproximadament.

COM ES JUGA? 


Es reparteixen 4 cartes, de manera que no es vegi l'any, a cada jugador i la resta es posa en una pila a una banda de la taula. 

Es posa una carta al centre i li toca al primer jugador (el més jove) que sense veure el any de la seva carta l'haurà de col·locar a la dreta de la primera (si creu que ha succeït després d'aquesta) o a l'esquerra (si creu que ha succeït abans que la inicial).

Si ho encerta, tindrà una carta menys al davant però si no ho encerta la col·locarà on va i n'agafarà una altra de la pila. 

A mida que avança el joc, els jugadors tindran més dificultat per encertar ja que hi haurà més cartes.

El joc s'acaba quan algú ha col·locat totes les seves cartes.  Però si diversos jugadors tiren la seva última carta a la mateixa ronda els "guanyadors" n'agafen una i segueixen jugant i els que no havien acabat seràn eliminats. Fins que en una ronda mateixa ronda només acabi un les cartes.

Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!