CANT DE LA COTXA

CANT DE LA COTXA

dilluns, 4 de març del 2019

WORD ART

Tal i com  us vaig dir en una de les entrades anteriors, avui us explicaré el que jo coneixo del programa word art, per tal que com jo, pogueu fer diferents dissenys i passar una estona entretinguda. 

1er pas:
Anem a internet i busquem Word art i a la pantalla introductòria que apareix cliquem el següent botó:













2n pas:
En la primera pantalla sel·leccionem les paraules que volem que surtin, el seu tamany, color i font. Si  algun d'aquests apartats el deixem en blanc hi apareixerà la paraula "default" que indica que el programa farà el que vulgui al atzar.




3r pas:
Cliquem  a "shapes" i sel·leccionem la forma que volem que tingui. Hi ha diverses categories que podem veure utilitzant la llista de l'esquerra.












4t pas:
Si en qualsevol moment volem veure com ens està quedant cliquem a "visualize" i apareixerà a l'espai de la dreta.












5è pas:
Al entrar a "layout" decidim la direcció de les paraules.












6è pas:
Si movem la barra de la densitat de paraules (density) decidirem com de properes estan les paraules. Com més alt el número més separades i com més baix el número més juntes.






















7è pas:
Per últim entrem a "style" i en el primer apartat (words colours) es pot sel·leccionar que els colors siguin predeterminats pel programa. 

En el segon apartat (background color) podem sel·leccionar el color de fons i a (background image) podem editar la seva transparència.

I finalment a l'últim apartat (rollover text colour) podem editar el color de l'animació del dibuix que inicialment serà blanca i negre. 









I això és tot! Si descobriu algún altre apartat que sigui útil, estaré encantada de que m'expliqueu com funciona i l'afegiré a aquesta entrada!

Si voleu més informació o no enteneu algun pas, aquí us deixo un vídeo que ho explica detalladament:
https://www.youtube.com/watch?v=aGpcj7zYrmI 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari! Ens fa molta il·lusió!!